Note
Læsetid: 1 min.

Institut: Falsk melodi om asyl fra Venstre

Indland
17. oktober 2007

På Institut for Menneskerettigheder (IMR) er integrationsekspert Mandana Zarrehparvar godt træt af Venstres integrationsordfører, Irene Simonsen. Hun anklager nemlig IMR for at bygge rapport om forhold for indvandrere på fordomme og gætværk. "Og det forholder sig fuldstændig omvendt, for vi har kun baseret os på fakta. Vi har slet ikke givet udtryk for nogen holdninger," siger Mandana Zarrehparvar. IMR har stået for den danske del af rapporten, men Zarrehparvar understreger, at IMR blot har videregivet fakta om lovgivningen til British Council, der skrev rapporten.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her