Note
Læsetid: 1 min.

Læger har brug for pædagogisk efteruddannelse

Indland
12. oktober 2007

De læger og overlæger, der underviser på speciallægeuddannelsen har brug for en egentlig pædagogisk efteruddannelse. Det er en af konklusionerne i en ny rapport om speciallægeuddannelsen fra Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, som også anbefaler, "at der gøres en aktiv indsats for at fremme evalueringskulturen på hospitalerne." Rapporten vurderer dog generelt, at speciallægeuddannelsen er blevet bedre, efter en ny reform er trådt i kraft. Blandt andet viser undersøgelsen, at de udfordringer, de yngre læger bliver stillet over for, oftere end før reformen modsvarer deres kompetencer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her