Læsetid: 1 min.

LO bliver ikke politiske igen

30. oktober 2007

LO skal ikke støtte Socialdemokraterne igen med risiko for at ødelægge planerne om en fusion med den anden hovedorganisation, FTF. Dansk Metals formand, Thorkild Jensen, afviser, at udmeldingerne til LO's kongres får betydning for et tættere samarbejde, som FTF-formand Bente Sorgenfrey ellers peger på. Hun hæfter sig ved, at FTF er uafhængig af politiske partier. Derfor kan et samarbejde mellem de to hovedorganisationer have lange udsigter, når LO's formand Hans Jensen kalder Helle Thorning-Schmidt Danmarks næste statsminister. Men der er ingen grund til bekymring, lyder det fra Metal-formanden.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu