Note
Læsetid: 1 min.

Mere krisehjælp på ungdomsuddannelserne

Indland
3. oktober 2007

I folkeskolen har man Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, på de videregående uddannelser har man studenterrådgivningen. På ungdomsuddannelserne er der ingen hjælp at få. Det skal et nyt pilotprojekt i Københavns og Frederiksberg Kommune nu rette op på. Det er PsykiatriFonden, der står bag projektet, der skal give de helt unge i uddannelsesystemet et sted at gå hen, hvis de får problemer. Mange psykiske problemer ender nemlig med, at de unge dropper at tage en uddannelse, konkluderer undersøgelser på ungdomsuddannelserne. PsykiatriFonden har siden 2001 haft fokus på oplysning til børn og unge om psykiske sygdomme og problemer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her