Note
Læsetid: 1 min.

Naser Khader stiller op i København

Indland
11. oktober 2007

Ny Alliances leder, Naser Khader, har besluttet at stille op for sit parti i København. Dermed kan den kommende valgkamp byde på en duel mellem Naser Khader og Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, ligesom også Enhedslistens Asmaa Abdol-Hamid, Dansk Folkepartis næstformand, Peter Skaarup, og Venstres integrationsminister, Rikke Hvilshøj er på stemmesedlen i Københavns Storkreds. En anden af Ny Alliances stiftere, Gitte Seeberg, opstiller i Sjællands Storkreds og skal kæmpe om stemmer mod bl.a. statsminister Anders Fogh Rasmussen (V).

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her