Læsetid: 1 min.

Nazileder løsladt før tid

4. oktober 2007

Nazilederen Jonni Hansen kunne i går forlade arresten i Kolding efter knap syv ugers varetægtsfængsling. Vestre Landsret ændrede dermed byrettens kendelse om fortsat varetægtsfængsling af nazilederen, der sad i arresten efter et voldeligt overfald på en politibetjent. "Det er glædeligt for retssikkerheden, at Jonni Hansen ikke skal sidde varetægtsfængslet i strid med Højesteretspraksis," siger hans forsvarer, Mikael Skjødt. Anklagemyndigheden satsede ellers på at holde nazilederen varetægtsfængslet indtil den 10. oktober, hvor han modtager sin dom for overfaldet. Her får en nazistisk fanebærer sin voldsdom i samme sag for at stikke en politikommissær med spidsen af fanen.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu