Læsetid: 1 min.

Ny leder af DPU

28. oktober 2007

Lars Qvortrup, rektor på Danmarks Biblioteksskole (DB), har sagt ja til jobbet som leder af DPU, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole (DPU) ved Aarhus Universitet. Han tiltræder den 1. januar 2008 og forlader derfor Biblioteksskolen den 31. december 2007.

Lars Qvortrup understreger, at hans 'ja' til stillingen som leder af DPU ikke har noget at gøre med den tilpasningsproces, der p.t. gennemføres på DB. "Der er tale om et tilvalg ikke et fravalg. Jeg har været umådeligt glad for min tid på DB, og det har været en meget positiv oplevelse at træffe så mange dygtige og entusiastiske medarbejdere, der har været parate til at engagere sig i den omlægning og tilpasning, som har været en uomgængelig nødvendighed," siger han. Lars Qvortrup afløser dekan Lars-Henrik Schmidt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu