Note
Læsetid: 1 min.

SF øjner skattesamarbejde

Indland
5. oktober 2007

Muligheden for en skattereform med højere boligbeskatning og lavere skat på arbejde vokser. Flere socialdemokrater er nemlig klar til at hæve boligskatten, og det glæder SF's finansordfører, Ole Sohn. "De er gået fra en bastant tilslutning til skattestoppet til at åbne op for en skattereform, og nu sætter nogen også adresse på, hvor man kan regulere - bl.a. boligskatten. Det har både vi og Rad. peget på, så det er med til at styrke samarbejdsmulighederne for oppositionen," siger han. Fire ud 10 socialdemokrater i TV2 og Altingets database over MF'eres holdninger angiver, at de er klar til at hæve skatten på boliger. Thomas Adelskov, Christine Antorini og Lone Møller går ind for stigende skat på bolig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her