Læsetid: 1 min.

Stor forskel i brug af isolation

25. oktober 2007

Der er fortsat stor forskel på anklageres og dommeres vilje til at isolationsfængsle sigtede i kriminalsager. Det afslører en undersøgelse fra Justitsministeriet, som dog samtidig viser, at brugen af isolation sidste år generelt faldt.

I Skive blev 27 procent af de varetægtsfængslede isoleret, og i Frederikssund skete det for 21 procents vedkommende. Men en lang række steder i landet blev det skrappe middel slet ikke brugt. I denne gruppe findes for eksempel Aalborg, Esbjerg, Holstebro og Randers.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu