Note
Læsetid: 1 min.

Sydkorea og Nordjylland samarbejder

Indland
8. oktober 2007

Aalborg Universitet (AAU) og det sydkoreanske Seoul National University er blevet enige om en ny samarbejdsaftale inden for de tekniske videnskaber. Aftalen rummer mulighed for fælles forskningsprojekter og mulighed for udveksling af både fakultetsansatte og ph.d.-studerende. På uddannelsesfronten åbnes der op for dels udveksling af studerende og fælles undervisningsforløb på begge universiteter, dels for samarbejde i udviklingen af nye undervisningsformer. Mere konkrete projekter og forløb skal udvikles, efter samarbejdsaftalen er etableret.

Professor Ramjee Prasad, der leder en del af den omfattende nordjyske forskning inden for mobil og trådløs kommunikation, har i forvejen gode relationer til det koreanske universitet. Særligt inden for forskningsområdet Wireless Security har der over en længere periode været kontakt mellem AAU og Seoul National University. AAU har allerede samarbejde med en lang række universiteter i blandt andet Kina, Japan, Indien, Thailand, Vietnam, Malaysia og Bangladesh.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her