Note
Læsetid: 1 min.

Terrordømt fik stadfæstet sin straf på syv år

Indland
4. oktober 2007

Den 18-årige Abdul Basit Abu-Lifa i terrorsagen fra Glostrup fik i går stadfæstet sin straf på syv års fængsel i Højesteret. Med dommen tog Højesteret for første gang stilling til en overtrædelse af terrorlovgivningen efter 11. september 2001. Højesteret stadfæstede landsrettens dom og lagde vægt på, at den 18-årige er skyldig i den alvorligste form for terrorisme, men at han kun lige var fyldt 16 år, da forbrydelsen blev begået. Basit Abu-Lifa er den eneste af de fire tiltalte i Glostrup-sagen, der er kendt skyldig. To af de tiltalte gik fri, mens sagen mod den fjerde skal gå om til januar.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her