Note
Læsetid: 1 min.

Asmaa taler dunder mod Saudi-Arabien

Indland
26. november 2007

Saudi-Arabien er et brutalt og mandschauvinistisk regime, der misbruger religion for at fastholde grebet om magten. Det siger Enhedslistens folketingskandidat Asmaa Abdol-Hamid efter sagen om en 19-årig pige, der er blevet straffet med pisk og fængsel efter en massevoldtægt. Set med saudiarabiske øjne var pigens forbrydelse, at hun havde kørt i bil med en mand, hun ikke var i familie med, da hun blev voldtaget. Det er alvorligt i det meget islamiske Saudi-Arabien, hvor der er love for adskillelse mellem kønnene.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her