Læsetid: 1 min.

Boligejere totalfredes i skattereformen

29. november 2007

Boligejerne totalfredes i en skattereform. Ejendomsværdiskatten vil fortsat være fastfrosset i kroner og ører på 2001-niveau. Og selv om boligejerne scorer formuer på de senere års kraftige prisstigninger på boligmarkedet, vil de kunne stikke hele gevinsten skattefrit i lommen, når de sælger boligen, slår skatteminister Kristian Jensen (V) fast. "Vi går ikke ud fra, at der skal ske ændringer i den boligbeskatning vi kender i dag. Jeg forventer ikke, at boligejerne skal beskattes hårdere end i dag. Det vil være den forkerte vej at gå, når vi som regering mener, at danskerne skal have lov til at eje deres egne boliger," siger Kristian Jensen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu