Note
Læsetid: 1 min.

Danskere kidnappes som aldrig før

Indland
17. november 2007

Danske statsborgere eller medarbejdere i danske virksomheder kidnappes som aldrig før. Sådan lyder beskeden fra de to amerikanske forretningsselskaber, Chubb Insurance og AIG, der tilsammen tegner sig for størstedelen af salget af kidnapningsforsikringer. Antallet af kidnapninger mod danske statsborgere eller medarbejdere i danske virksomheder er steget med 40 til 50 procent i løbet af de seneste fem år. Det drejer sig typisk om danske statsborgere udstationeret i urolige lande. AIG vurderer, at op mod 15 danskere bliver kidnappet hvert år i udlandet.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her