Note
Læsetid: 1 min.

Elever svigter Operation Dagsværk

Indland
8. november 2007

Valgkampen og problemer med et nyt online-tilmeldingssystem gik hårdt ud over opbakningen til årets Operation Dagsværk. Mens 34.000 elever sidste år valgte at sælge deres arbejdskraft for en dag, deltog kun 24.000 elever i år. Det lykkedes eleverne at inssamle 7,2 mio. kroner.

Pengene skal gå til at gøre 6.000 guarani-indianere i Bolivia fri fra et liv i gældsslaveri på de store herregårde, som de er bundet til på grund af mangel på uddannelse og viden. Pengene rækker til at give 4.500 børn en grundskoleuddannelse, 1.000 børn en mellemskoleuddannelse, og samlet set bliver 1.000 lærere uddannet og efteruddannet til at undervise på guara-ni.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her