Note
Læsetid: 1 min.

Færing lover Fogh støtte

Det nyvalgte færøske folketingsmedlem Edmund Joensen, spænder nu et sikkerhedsnet ud under VKO-flertallet
Indland
17. november 2007

Det nyvalgte færøske folketingsmedlem Edmund Joensen, spænder nu et sikkerhedsnet ud under VKO-flertallet. Edmund Joensen rydder således den usikkerhed af vejen, som er opstået, fordi han har sagt, at han ikke vil være det afgørende mandat, der sikrer regeringen de nødvendige 90 mandater. »Jeg har sagt, at i danske, indenrigspolitiske spørgsmål ønsker jeg ikke at være den afgørende stemme. Og jeg mener ikke, at det er så besværligt, for hvis de nordatlantiske mandater lader være med at blande sig, så har regeringen flertal hele tiden – uden min stemme. Men hvis det er nødvendigt, så stemmer jeg selvfølgelig, fordi jeg støtter regeringen,« siger Edmund Joensen.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her