Note
Læsetid: 1 min.

Fogh var advaret om rod i Farum

Indland
12. november 2007

Venstres top, statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) inklusive, var advaret om, at tingene ikke var, som de skulle være i Farum Kommune, længe før Peter Brixtofte-skandalen begyndte at rulle i 2002. En ny biografi om beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen beskriver, hvordan partitoppen blev advaret mod den daværende Venstre-borgmester og folketingsmedlem. Men Claus Hjort Frederiksen troede ikke rigtig på det, da tidligere indenrigsminister Knud Enggaard (V) begyndte at advare om, at noget var galt i Farum Kommune. På hovedbestyrelsesmøderne i Venstre kom der også advarsler fra flere V-borgmestre.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her