Note
Læsetid: 1 min.

Forhandlinger om ungdomshus fortsætter

Indland
16. november 2007

Der er stadigvæk et stykke vej igen, før brugerne af det tidligere ungdomshus på Jagtvej 69 kan begynde at udpege adresser til et nyt ungdomshus. Men forhandlingerne mellem de unge, overborgmester Ritt Bjerregaard (S) og de unges advokat, Knud Foldschack, er konstruktive og fortsætter i næste uge. Det var meldingen i går efter parternes femte møde i løbet af efteråret. I aftes, kort efter mødet med de unge, redegjorde overborgmesteren på et møde i Borgerrepræsentationen for, hvordan det går med forhandlingerne. Og her kom det frem, at Ritt Bjerregaard satser på at få en løsning i hus inden midten af december. ritzau

- Den model vi arbejder med, og som vi håber at kunne blive enige om i form af en hensigtserklæring, vil blive forelagt forsamlingen til godkendelse på mødet den 13. december, hvis alt går godt, lyder det i Bjerregaards redegørelse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her