Note
Læsetid: 1 min.

Skal holde Fogh i ørene

Indland
2. november 2007

Anders Fogh Rasmussen fortsætter som statsminister, hvis Enhedslisten ikke kommer i Folketinget. Det skal partiet forklare vælgerne efter udsigten til at havne under spærregrænsen.Det siger arbejdsmarkedsordfører Jørgen Arbo-Bæhr. EL står for første gang siden 1994 til ikke at komme i Folketinget. Partiet får 1,8 procent af stemmerne i et vægtet gennemsnit af meningsmålinger, som professor Søren Risbjerg Thomsen har udført for Altinget.dk.

"Vi skal langt bedre forklare befolkningen, at vi ikke får noget regeringsskifte, og at vi kommer til at mangle en vagthund til at stille alle de kritiske spørgsmål, hvis Enhedslisten ikke er i Folketinget," siger han.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her