Note
Læsetid: 1 min.

Kjærsgaard klar til at droppe Mogens Camre

Indland
19. november 2007

Mogens Camre bliver ikke opstillet til Folketinget for Dansk Folkeparti igen. Sådan lyder dommen fra DF-formand Pia Kjærsgaard. Samtidig overvejer DF-ledelsen i øjeblikket Mogens Camres fremtid som kandidat til Europa-Parlamentet, og kun den formelle beslutning om ikke at opstille ham mangler, erfarer Berlingske Tidende.

"Han bliver ikke stillet op til Folketinget igen. Efter den her omgang er det slut," siger Pia Kjærsgaard. Ledelsen i partiet er rasende over, at den 71-årige Camre dagen efter folketingsvalget meddelte, at han slet ikke vil ind i Folketinget alligevel.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her