Læsetid: 1 min.

Københavns Universitet nu også på Yale

30. november 2007

Københavns Universitet (KU) har åbnet et kontor på Yale University, der ligger i San Francisco. Kontoret skal styrke samarbejdet mellem de to universiteter om blandt andet forskning, sommerskoler og fundraising. Samtidig skal det være et brohoved for KU's aktiviteter på USA's østkyst. Prorektor Lykke Friis har besøgt Yale for at studere, hvordan de arbejder med bæredygtighed. Lykke Friis står samtidig for den officielle åbning af KU's kontor. Både Yale og KU er medlemmer af IARU, som er en alliance mellem 10 af de forskningstunge universiteter i verden. KU's kontor skal være indgang til et samarbejde om alt fra klima- til personalepolitik og intensivere samarbejdet om forskning og uddannelse mellem universiteterne.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

ref: "Københavns Universitet (KU) har åbnet et kontor på Yale University, der ligger i San Francisco."

Yale ligger i New Haven, Connecticut, så vidt jeg forstår og ikke i San Francisco ... sikkert bare in typo.

med venlig hilsen