Læsetid: 1 min.

Ny Alliance har sat sit præg

23. november 2007

Ny Alliance har påvirket regeringsgrundlaget. Der er fingeraftryk i højere ulandsbistand, en klimafond samt en skattereform. Det siger partistifteren Gitte Seeberg, som kritiserer regeringens idéer for afviste irakiske asylsøgere."Det er for tyndt. Vi ville godt være gået noget videre end regeringen. Det er ikke nok, at man blot løser børnefamiliernes problem. De skal også have lov at arbejde," siger hun.

Ny Alliance støtter en folkeafstemning om de fire danske forbehold, men ja-partierne afgør, hvad danskerne skal stemme om. Partiet ønsker også en afstemning om EU's reformtraktat, siger Gitte Seeberg.

"Vi ønsker en afstemning om alle forbeholdene og gerne hurtigst muligt. Ellers ønsker vi en afstemning om det retslige forbehold og forsvarsforbeholdet først. Dem kan vi ikke leve med længere," siger hun. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu