Nyhed
Læsetid: 3 min.

Nyt universitet vil skabe et nyt Danmark

Nyt dansk universitet vil revolutionere læringsprocesser med Transcendental Meditation. Den gode energi fra de studerendes meditation skal få kriminaliteten til at falde i hele landet
Indland
2. november 2007

Universitetet for et Uovervindeligt Danmark har inviteret til åbning i de nye bygninger i Kokkedal i Nordsjælland. Solen skinner i de orange birkekroner, og den blå himmel står skarpt over de hvidkalkede mure, hvor den danske Forening for Transcendental Meditation (TM) er flyttet ind.

Lystejendommen med de elegante asiatiske træk er med en pris på 56,2 millioner kroner den dyreste bolig i Danmark. Det knap 700 kvadratmeter store stuehus med tilhørende svømmebassin skal nu bygges om til et universitet, hvor de studerende skal bo og overnatte.

Arrangørerne lover i en pressemeddelelse, at universitetet vil skabe "et rigt, sundt og problemfrit Danmark, der vil tilbyde inspiration og venskab med alle og støtte og fremme permanent verdensfred".

Flaget hejses

Bjarne Landsfeldt står i spidsen for TM-bevægelsen i Danmark og bærer derfor tilnavnet Raja, der betyder konge. Raja Bjarne af Danmark har taget opstilling ved flagstangen i haven sammen med Rajaen af England og Holland, der er kommet for at indvie universitetet. Klædt i lange hvidgule kjortler med store guldkæder om halsen og blanke gulddiademer om hovedet skiftes de til at hejse TM-bevægelsens gule og røde flag. To lurblæsere i farvede gamacher og filtede kapper med dyreskind over skuldrene har taget opstilling bag de tre rajaer, og hver gang de hiver i flagsnoren, blæser de højtideligt i hver deres lur. Til sidst vajer flaget mod den blå himmel, og publikum klapper. Et tv-hold vimser rundt og filmer begivenheden.

"Vi følger Raja Bjarne i et halvt år," siger journalisten, der bærer rundt på et håndholdt kamera.

"Vi skal se, om hans plan lykkes," siger hun og smiler.

Raja Bjarnes store plan

Raja Bjarne har en stor plan. Det er ifølge TM-bevægelsen videnskabeligt bevist, at man ved at samle kvadratroden af befolkningen, i Danmarks tilfælde 250 mennesker, til samlet transcendental meditation morgen og aften, vil kriminaliteten falde drastisk, terrorismen vil stoppe, økonomien vokse og arbejdsløsheden forsvinde. Universitetet er en del af dette projekt.

Studerende på almindelige universiteter lider ifølge bevægelsen af 'funktionelle hjernehuller'. Hjernen tørrer simpelthen ud, de steder man ikke aktiverer, når man koncentreret læser på ét enkelt fag.

Et venligt, sandfarvet jakkesæt præsenterer sig:

"Hello, I'm Bob Roth, I'm travelling with David Lynch. He should have been here, but he's in Paris," siger han blødt.

Filminstruktøren David Lynch bliver en del af universitetets bestyrelse, og er "supportive of the project" fortæller Bob Roth. Lynch skabte stor opmærksomhed om bevægelsen, da han tog på verdensturne med sin bog Catching the Big Fish, hvori han beskriver, hvordan transcendental meditation har givet ham et lykkeligt liv fyldt med kreativitet og positivitet. David Lynch har oprettet en fond, som støtter, at skolebørn kan lære at meditere. The David Lynch Foundation for Consciousness based Education and World Peace arbejder efter de samme principper som Universitetet for et Uovervindeligt Danmark.

Indenfor i det fremtidige universitet sidder vi på matte guldstole og lytter til den berømte kvantefysiker dr. John Hagelin. Han er også klædt i et lyst jakkesæt og messer med varm stemme om "den intense videnskabelige forskning, der viser, at en gruppe, der praktiserer transcendental meditation, skaber en spillover effect, som efterlader landet uden fjender. Landet bliver magtfuldt gennem sin fredelige eksistens. Alle fjender, som landet måtte have, bliver hurtigt omvendt til venner.

"Dette fænomen af reduceret stress og fred i et land er det mest gennemresearchede, mest grundigt etablerede af alle fænomener i de historiske og sociale videnskaber," siger dr. John Hagelin, der taler længe.

Der er ikke grænser for, hvad TM kan udrette.

Endelig er det den ifølge TM-bevægelsen "verdensberømte hjerneforsker" Alarik Arenanders tur. Han vil vise, hvordan de forskellige hjernedele arbejder sammen under transcendental meditation.

En ung kvinde med elektroder på hovedet sætter sig foran publikum. På en fladskærm ormer en kurve sig henover et diagram. Den viser, i hvor høj grad de forskellige dele af hjernen interagerer. Dr. Alarik Arenander beder den unge kvinde om at meditere, og alle er helt stille, mens vi kigger på den lille hvide kurve, der langsomt maver sig henover diagrammet. Og ganske rigtigt - efter et par sekunder stiger kurven og krabber videre i den øverste del af diagrammet.

Hjernens fulde potentiale skulle nu være aktiveret, fortæller Dr. Alarik Arenander. Publikum klapper.

Efter den vellykkede bevisførsel skærer dr. Bevan Morris en stor flødeskumspyntet kage for. Han leder et lignende universitet i Iowa, USA. "Til foråret vil det være muligt at se, at jeres nation er blevet uovervindelig," lyder vurderingen.

Der henvises til videnskabelige beviser for Raja Bjarnes vision om et overvindeligt Danmark på www.uovervindeligtdanmark.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Hvorfor er det lige at jeg kommer til at tænke på noget jeg har oplevet før? Nemlig Oral Roberts University i Tulsa, Oklahoma. http://www.oru.edu/

ORU er stiftet af en TV-prædikant, bygningerne er beklædt med guld, og der er et særligt tårn til Gudstilbedelse. Rigdom og kristendom, hånd og hånd, bogstaveligt talt illustreret med to kæmpeguldhænder, der folder sig i bøn foran campus.

Nå, hvis TM kan fjerne frygten, så vi kan slippe for Dansk Frygtparti, så vil meget være vundet. Så lad os se om det kan lade sig gøre.