Note
Læsetid: 1 min.

Qvortrup Trækker sig fra valgkampen

Politisk kommentator og chefredaktør på Se og Hør, Henrik Qvortrup, afstår fra at kommentere politik resten af valgkampen
Indland
2. november 2007

Politisk kommentator og chefredaktør på Se og Hør, Henrik Qvortrup, afstår fra at kommentere politik resten af valgkampen.

"Da jeg må konstatere, at jeg bliver gjort til en aktør og en del af den igangværende valgkamp, har jeg besluttet mig for at afstå fra at kommentere dansk politik med virkning fra i dag og til og med den 13. november. Det indebærer samtidig, at jeg ikke deltager i Jersild og Spin på DR2 i resten af valgkampen. Beslutningen er helt min egen," siger en kortfattet Qvortrup. Han ønsker ikke på nuværende tidspunkt at uddybe beslutningen. Flere medier har allerede dømt ham ude, inden beslutningen kommer fra ham selv. Qvortrups rolle er kommet i fokus efter Se&Hørs historie om, at Khader, skulle have fået lavet sort arbejde af Ekstra Bladets bagsideskribent, Michael Jeppesens, firma. Khader afviser.
ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her