Note
Læsetid: 1 min.

Rokade i folketingsgruppen

Indland
27. november 2007

Den socialdemokratiske folketingsgruppe har besluttet, at EU-politikken splittes op mellem Svend Auken og Kim Mortensen. Svend Auken får den formelle post som for formand for Folketingets Europaudvalg, mens Kim Mortensen får ordførerposten.

Tidligere partisekretær, EU-parlamentariker og indenrigsminister Henrik Dam Kristensens får comeback. Nyvalgte Henrik Dam Kristensen bliver integrationsordfører. Nyvalgte Nick Hækkerup bliver ny skatteordfører. Sophie Hæstorp Andersen bliver ny boligordfører, mens John Dyrby Paulsen bliver forsvarsordfører. Tidligere forskningsordfører Rasmus Prehn bliver kommunalordfører og den nyvalgte nordjyske stemmesluger Orla Hav bliver erhvervsordfører.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her