Note
Læsetid: 1 min.

S-leder skuffet over Løkke og Jespersen

Indland
24. november 2007

Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, er skuffet over, at Lars Løkke Rasmussen og Karen Jespersen bliver de to ministre, som skal stå i spidsen for kvalitetsreformen og udviklingen af velfærdssamfundet - og som Socialdemokraterne dermed skal forhandle med. Hun var ellers positivt indstillet over for regeringsgrundlagets åbninger for bredt samarbejde.

"Men de to ministre har aldrig dyrket samarbejdet. De har nærmere dyrket konfrontationen. Særligt med Socialdemokraterne. Så det trækker lidt i den anden retning, at vi nu har to ministre, der nærmest hedder konfrontation til mellemnavn på de to poster," siger hun.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her