Læsetid: 1 min.

SF indtræder i kontroludvalg

23. november 2007

Venstrefløjen får i den kommende valgperiode atter mulighed for at kigge Politiets (PET) og Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) i kortene. SF's fremgang ved folketingsvalget betyder, at partiets retspolitiske ordfører, Anne Baastrup, træder ind i Folketingets fem mand store kontroludvalg med efterretningstjenesterne. Kontroludvalget består af fem folketingsmedlemmer fra de fem største partier, som dog er underlagt tavshedspligt om, hvad de erfarer i udvalget. SF's valgsucces betyder, at partiet erstatter De Radikale, mens Venstre, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti og De Konservative bevarer deres pladser i udvalget. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu