Note
Læsetid: 1 min.

Støtte til lægeordineret heroin

Indland
5. november 2007

Sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen (V) får ikke udelt tak fra partierne for sit forslag om lade læger ordinere heroin til hårdt belastede narkomaner som permanent behandling. Mens oppositionen efterlyser hans støtte til fixerum, kræver Dansk Folkeparti sociale tilbud. Lars Løkke Rasmussen afviser dog helt at lave fixerum. Sundhedsstyrelsen anbefaler i en ny rapport lægeordineret heroin, som Løkke hidtil har været imod. Det fik søndag sundhedsministeren til at vende på en tallerken.
»Jeg har hele tiden sagt, at min reservation ikke har været ideologisk forankret. Sundhedsstyrelsen påpeger, at der er et klart perspektiv i det her. Det skal man naturligvis som politiker tage alvorligt,« siger ministeren.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her