Læsetid: 1 min.

AAU åbner afdeling i Indien

12. december 2007

På Indiens ældste universitet i Kolkata, tidligere kendt som Calcutta, underskrev rektor Finn Kjærsdam fredag en ny aftale på Aalborg Universitets vegne. I stedet for blot at skabe et samarbejde mellem Kolkata University og Aalborg Universitet indebærer aftalen, at der oprettes en egentlig afdeling af Aalborg Universitets anerkendte Center for Tele-infrastruktur (CTIF) i Kolkata, sådan som det også skete, da man etablerede en CTIF-afdeling i Rom for lidt over et år siden. CTIF i Aalborg, som ledes af den indiske professor Ramjee Prasad, er samlingspunkt for den omfattende forskning i trådløs kommunikation: "Kolkata University er Indiens ældste og mest prestigefyldte universitet, og vi er beærede over, at de har ønsket at få Aalborg Universitet som samarbejdspartner inden for dette perspektivrige og betydningsfulde forskningsområde," siger rektor Finn Kjærsdam.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu