Note
Læsetid: 1 min.

Anders Fogh: Ingen skumle motiver

Indland
17. december 2007

Det var kun for at opfylde befolkningens ønsker, og bestemt ikke for at undgå en folkeafstemning, at ni punkter blev ændret i den nu underskrevne Lissabon-traktat. Det understreger statsminister Anders Fogh Rasmussen (V). "Vi har arbejdet for, at der ikke bliver overført suverænitet fra medlemslandene til EU. Det har vi opfattet som et ønske fra den danske befolkning," siger han.

Da traktatens indhold blev fastlagt, oplyste regeringen ni punkter, der ville udløse dansk folkeafstemning. Alle blev ændret. Ifølge kritikere for at undgå at spørge folket, men det afviser Fogh.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Det kan ikke være rigtigt at Anders Fogh kan lyve som det nu passer ham... ingen skumle motiver siger han. det er jo så ikke helt sandt.
i den nye Lissabon-traktat er et af emnerne at vi skal til at have en eu præsident, den plads kunne hr. fogh godt tænke sig da han ikke regner med et genvalg .og hvad bedre til at overbevise resten af eu om at han er manden til denne post end at afskaffe nogle forbehold som ingen torede kunne være mulige at afskaffe... held og lykke med valgkampen hr. fogh og tak fordi du tænker så meget.... på dig selv