Note
Læsetid: 1 min.

Bjarke Larsen melder sig ud

Indland
5. december 2007

En af Ny Alliances profiler ved folketingsvalget smækker med døren og forlader partiet. Den tidligere redaktør af Det Radikale Venstres medlemsblad, Bjarke Larsen, meldte sig for nylig ind i Ny Alliance, men har nu rundsendt en mail til partiet, hvor han bekendtgør, at han forlader Ny Alliance. "Ingen andre partier har fået så meget medvind og er blevet mødt med så meget begejstring, og ingen andre partier har formået at formøble al denne goodwill så grundigt på så kort tid", skriver Bjarke Larsen, der kritiserer partiledelsen og i særdeleshed partistifter Naser Khader, som han ikke mener er egnet til at være partiformand.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her