Note
Læsetid: 1 min.

DF kræver bedre ældreboliger

Indland
27. december 2007

Formanden for Folketingets socialudvalg, Christian H. Hansen (DF), kræver handling, efter at det er kommet frem, at en af Danmarks rigeste kommuner, Lyngby-Taarbæk, råder over nogle af landets ringeste boliger. Ifølge Berlingske Tidende onsdag bor en del ældre i kommunen i utidssvarende små værelser uden bad og toilet.

Ældre Sagen betegner forholdene som "uværdige" og "uacceptable". Indtil for nylig havde kommunen også enkelte bittesmå værelser næsten uden lys, hvor stærkt demente gamle boede. Embedslægen kritiserede disse forhold, og kommunen har nu nedlagt disse fire pladser.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her