Note
Læsetid: 1 min.

Vil frede Kløvermarken

Indland
6. december 2007

Overborgmester Ritt Bjerregaards projekt med 3.000 boliger på Kløvermarken i København er ved at smuldre. Danmarks Naturfredningsforening (DN) indstiller nemlig grunden til fredning, oplyser DN til Ritzau. »Vi rejser fredningssagen for at bevare de rekreative områder til glæde for københavnerne og de beboere, der bor derude,« siger foreningens præsident, Ella Maria Bisschop-Larsen.

Beslutningen blev truffet på et møde i går. En dommer i fredningsnævnet skal senere tage stilling til sagen. Hvis fredningen bliver en realitet, vil overborgmester Ritt Bjerregaards (S) plan om 3.000 billige boliger på Kløvermarken ikke kunne gennemføres.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her