Læsetid: 1 min.

Vil frede Kløvermarken

6. december 2007

Overborgmester Ritt Bjerregaards projekt med 3.000 boliger på Kløvermarken i København er ved at smuldre. Danmarks Naturfredningsforening (DN) indstiller nemlig grunden til fredning, oplyser DN til Ritzau. »Vi rejser fredningssagen for at bevare de rekreative områder til glæde for københavnerne og de beboere, der bor derude,« siger foreningens præsident, Ella Maria Bisschop-Larsen.

Beslutningen blev truffet på et møde i går. En dommer i fredningsnævnet skal senere tage stilling til sagen. Hvis fredningen bliver en realitet, vil overborgmester Ritt Bjerregaards (S) plan om 3.000 billige boliger på Kløvermarken ikke kunne gennemføres.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu