Note
Læsetid: 1 min.

Gruppeformand støtter ordfører

Indland
7. december 2007

De Konservatives gruppeformand, Helge Adam Møller, forsvarede i går partiets nye sundhedsordfører, Vivi Kier. Hun kritiseres af flere ernæringseksperter for at forpagte fem McDonald’s-restauranter ved siden af sit job som sundhedsordfører. Eksperterne mener, at der er tale om signalforvirring, men Helge Adam Møller kalder eksperternes vurdering for noget »kvalificeret vrøvl«: »Hun har beskæftiget sig utroligt meget med sundhed. Hun er vidende og har tidligere været sygeplejerske. Hun er interesseret i emnet og sidder i det udvalg i Odense Byråd, der beskæftiger sig med emnet,« siger Helge Adam Møller

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her