Note
Læsetid: 1 min.

K. Jespersen støtter burkaforbud i skolen

Indland
10. december 2007

Forbud mod burkaer i gymnasiet er en god idé, mener velfærdsminister Karen Jespersen og støtter et gymnasium i Århus, hvor burkaer og elefanthuer er blevet forbudt. "Det her handler om, at man skal kunne se den pågældende elevs ansigt. Så det er en god regel. Og den er nødvendig," siger hun. "Hvis man har den holdning, at det skal være sådan, så kan man lige så godt tilkendegive det. Så bliver det mindre konfliktfyldt," siger hun. Synspunktet kommer på baggrund af, at burkaer er blevet bandlyst på Egå Gymnasium ved Århus. Det samme er elefanthuer.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her