Note
Læsetid: 1 min.

Ph.d.-skole på størrelse med folkeskole

Indland
17. december 2007

Antallet af sundhedsforskere med en ph.d.-grad skal være fordoblet i 2010, derfor har den sundhedsvidenskabelige forskeruddannelse i Østdanmark oprettet en samlet ph.d.-skole på Københavns Universitet. Den ny ph.d.-skole hedder Copenhagen Graduate School of Health Sciences og blev indviet den 13. december. Den skal på sigt rumme mere end 800 ph.d.-studerende inden for alt fra molekylærbiologisk til samfundsmæssig sundhedsforskning. Ph.d.-skolen har allerede ved indvielsen mange studerende og forventer kraftig tilvækst de næste tre år, fordi flere kandidater ønsker at udbygge deres kompetencer med den tre-årige forskeruddannelse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her