Note
Læsetid: 1 min.

S åbner for separate lønforhandlinger

Indland
15. december 2007

Socialdemokraterne afviser ikke at forhandle løn til offentligt ansatte uden for kvalitetsreformen. Sammen med DF har de afgørende indflydelse. Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti er enige om at presse regeringen til at gennemføre et lønløft i den offentlige sektor. Men mens Dansk Folkeparti ikke vil være med til, at lønspørgsmålet pilles ud af forhandlingerne, er Socialdemokraterne mindre optagede af, om spørgsmålet løses i den sammenhæng, eller om det løses separat. Bare det går stærkt, så det ikke står i vejen for forårets overenskomstforhandlinger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her