Læsetid: 1 min.

Seeberg: Kolind bør overveje sit medlemsskab

11. december 2007

Partistifter Gitte Seeberg opfordrer nu Lars Kolind til at overveje sit medlemskab af Ny Alliance. Kolinds udtalelse om, at partifællen Jørgen Poulsen er berettiget til to millioner kroner fra Dansk Røde Kors er i direkte modstrid med partilinjen. "Der er kommet mange politiske tilkendegivelser under valgkampen, hvor Kolind har gjort sig til talsmand for synspunkter, der ikke er Ny Alliances politik. Derfor synes jeg faktisk, at Lars Kolind bør overveje, om Ny Alliance er det sted, hvor han ønsker at gøre en politisk indsats," siger Gitte Seeberg. Det er langt fra første gang, at Lars Kolind markerer sig med solosynspunkter i offentligheden.ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu