Note
Læsetid: 1 min.

Betalingsuddannelser skal undersøges

Indland
14. januar 2008

Er det Videnskabsministeriet eller universiteterne, der skal betale penge tilbage til de studerende, som har betalt en ulovlig studieafgift på de såkaldte Erasmus Mundus-uddannelser? Det var et af de spørgsmål, der blev stillet til videnskabsminister Helge Sander fra Folketingets talerstol af Enhedslistens universitetsordfører Johanne Schmidt-Nielsen i sidste uge. Videnskabsministerens svarede, at tilbagebetalingen af den ulovlige studieafgift var så kompleks en sag, at ministeriets embedsmænd var blevet sat i gang med at undersøge den nærmere. Der ventes svar i sagen d. 1. februar.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her