Note
Læsetid: 1 min.

CBS årets iværksætteruniversitet

Indland
1. februar 2008

Videnskabsministeriet har kåret Copenhagen Business School (CBS) til Årets Iværksætteruniversitet 2007. Prisen uddeles på baggrund af det såkaldte 'Iværksætterbarometer 2007'. Barometeret er en spørgeskemaundersøgelse blandt danske studerende på landets universiteter, som Videnskabsministeriet har fået lavet siden 2004. Årets iværksætterundersøgelse ser blandt andet på, hvordan de otte universiteter klarer sig i forhold til hinanden over en fem-årig priode, når det gælder den gennemsnitlige iværksætter-aktivitet blandt de studerende og antallet kvindelige iværksættere. CBS ligger som det eneste universitet i top tre på alle de parametre, som Iværksætterbarometret måler på, og modtager derfor prisen for anden gang.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her