Note
Læsetid: 1 min.

CD nedlægger sig selv

Indland
28. januar 2008

Partiet Centrum-Demokraterne besluttede i weekenden ved et ekstraordinært landsmøde på Københavns Rådhus at nedlægge sig selv den 1. februar 2008, oplyser politisk næstformand Hans Christian Christensen til Ritzau. Det skete med to tredjedels flertal, oplyser han, der har været medlem af partieti knap 30 år. Hans Christian Christensen afviser, at det var en fejl, at CD før seneste valg allierede sig med Louise Frevert, som havde forladt Dansk Folkeparti. CD blev stiftet i november 1973 af Erhard Jakobsen, socialdemokratisk folketingsmedlem og borgmester i Gladsaxe. Det ny parti begyndte i Folketinget med 14 mandater.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her