Note
Læsetid: 1 min.

Danmarks største forurening undersøges

Indland
24. januar 2008

Forureningen i Grindsted fra Danmarks formentlig største giftlosseplads er så omfattende, at nye undersøgelser skal sikre, at giftige stoffer som kviksølv, klorerede opløsningsmidler og medicinrester ikke truer drikkevandsområder eller siver op i folks boliger som dampe.

De hidtidige undersøgelser af forureningen fra det tidligere Grindstedværk er ikke tilstrækkelige. Sådan lyder meldingen fra Region Syddanmarks Jordforureningskontor til regionspolitikerne, som i næste uge skal drøfte en handlingsplan for den enorme forureningssag på et møde i regionens miljøudvalg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her