Note
Læsetid: 1 min.

Ellemann og Kastholm i bestyrelsen

Indland
15. januar 2008

Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen og forfatteren Claes Kastholm er to af de medlemmer, som kulturminister Brian Mikkelsen har udpeget til Det Kongelige Teaters ny bestyrelse. Allerede sidste år blev det besluttet, at Lars Pallesen, rektor for Danmarks Tekniske Universitet (DTU), afløser Mads Øvlisen som bestyrelsens formand. Den ny bestyrelse skal virke de kommende fire år, og de øvrige medlemmer er: Teaterchef for Riksteatret i Oslo, Ellen Horn, fhv. direktør Jens Otto Paludan, galleriejer Christina Wilson samt som repræsentanter for medarbejderne operasanger Gert-Henning Jensen og rekvisitør Per Thorstein Lindberg Mortensen. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her