Note
Læsetid: 1 min.

Indgreb har ingen effekt

Indland
7. januar 2008

Planerne fra beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) om at skærpe reglerne for supplerende dagpenge risikerer at blive et slag i luften uden den store effekt. Det vurderer a-kassernes samvirke, der gennem længere tid har været med til at diskutere blandt andet dette forslag i en særlig arbejdsgruppe, hvor man så på mulighederne for at sikre ny arbejdskraft. "Vi synes ikke, man opnår særlig meget med dette forslag," siger Torben D. Jensen, sekretariatschef i AK-Samvirke. Forslaget sigter mod at forkorte den periode, som man kan være på supplerende dagpenge.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her