Note
Læsetid: 1 min.

Politiet leder stadig efter mistænkte

Indland
12. januar 2008

Fire måneder inde i efterforskningen af terrorsagen fra Glasvej mangler politiet fortsat at finde navngivne personer i sagen. Det kom frem ved gårsdagens retsmøde, hvor de to sigtede i affæren - den 21-årige AT og den 22-årige HK - begge fik for længet deres varetægtsfængsling med yderligere fire uger. "Vi leder efter navngivne personer, hvis navne ikke må komme frem i offentligheden," pointerede anklager Lone Damgaard som begrundelse for endnu en gang at kræve lukkede døre i sagen. Oplysningen kommer, efter at chefpolitiinspektør Per Larsen allerede i december sagde til Ritzau, at efterforskningen "er tæt på at være i hus".

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her