Læsetid: 1 min.

S: Gamle møller skal op før nye aftaler

8. januar 2008

Energiaftalen fra 2004 skal føres ud i livet, før Socialdemokraterne binder an med at lave en ny energiaftale. Det siger partiets klimaordfører, Mette Gjerskov, efter at hun i går var til forhandlinger om en ny energiaftale hos klimaminister Connie Hedegaard (K). Regeringen fremlagde for et år siden sit udspil til en kommende energipolitik, men de politiske forhandlinger står stadig på: "Den aftale, vi indgik i 2004 om to havvindmølleparker, er ikke tilnærmelsesvis opfyldt. Vi kan ikke indgå nye aftaler, før vi har en sikkerhed for, at de gamle aftaler bliver indfriet," siger Gjerskov. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jeg forstår bestemt godt protesten. Jeg ved bare ikke, om det er den mest resultatorienterede attitude, og det skal det jo helst være.