Note
Læsetid: 1 min.

Aktioner på gymnasier

Indland
15. februar 2008

Tusindvis af elever på gymnasier og handelsskoler vil formentlig gennemføre omfattende aktioner og boykot af undervisningen, fordi de er utilfredse med besparelserne på finansloven. Det fremgår af en undersøgelse, som Danske Gymnasieelevers Sammenslutning (DGS) har gennemført på erhvervsskoler og gymnasier. Undersøgelsen viser også, at der kan ventes stor opbakning til de demonstrationer mod nedskæringerne, som DGS gennemfører sammen med andre elevorganisationer den 4. marts. Ifølge DGS beløber de samlede besparelser inden for gymnasieområdet sig til godt 85 mio. kr. Heraf rammes de almene gymnasier og hf-skoler alene af nedskæringer på godt 53 mio.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her