Note
Læsetid: 1 min.

Færing støtter regeringen

Indland
2. februar 2008

Regeringen kommer i første omgang selv til at undersøge, om den amerikanske efterretningstjeneste CIA har anvendt dansk luftrum og danske lufthavne til fangeflyvninger. Det færøske folketingsmedlem Edmund Joensen har talt med udenrigsminister Per Stig Møller (K) og siger, at regeringen nu får mulighed til at se på de oplysninger om ulovlige fangetransporter, som er kommet frem på DR. Dermed får oppositionen ikke flertal bag sit ønske om en uvildig undersøgelse. Joensen sidder ikke på det afgørende mandat i forhold til fangeflyvningerNy Alliance har også stillet sig tilfreds med, at regeringen selv undersøger sagen.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her