Læsetid: 1 min.

Færing støtter regeringen

2. februar 2008

Regeringen kommer i første omgang selv til at undersøge, om den amerikanske efterretningstjeneste CIA har anvendt dansk luftrum og danske lufthavne til fangeflyvninger. Det færøske folketingsmedlem Edmund Joensen har talt med udenrigsminister Per Stig Møller (K) og siger, at regeringen nu får mulighed til at se på de oplysninger om ulovlige fangetransporter, som er kommet frem på DR. Dermed får oppositionen ikke flertal bag sit ønske om en uvildig undersøgelse. Joensen sidder ikke på det afgørende mandat i forhold til fangeflyvningerNy Alliance har også stillet sig tilfreds med, at regeringen selv undersøger sagen.

ritzau

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu