Læsetid: 1 min.

Forkert CO2-sammenligning

11. februar 2008

I artiklen 'EU: Nu skal der satses på CO2-fri kul' i lørdagsavisen skrev vi: 'FN's klimapanel IPCC vurderer, at der globalt er en teknisk realiserbar lagringskapacitet på i størrelsesorden 2.000 milliarder ton CO2 - svarende til knap en tiendedel af ét års globale CO2-udledninger på dagens niveau.' Sammenligningen er forkert. De 2.000 mia. ton CO2 svarer til omkring 75 gange ét års global udledning på dagens niveau. Vi beklager fejlen.

red.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu