Note
Læsetid: 1 min.

Intern splid i regeringen

Indland
11. februar 2008

Regeringspartierne skændes indbyrdes om de træge energiforhandlinger, og skatteminister Kristian Jensen (V) er fortørnet over, at Venstres miljøordfører, Eyvind Vesselbo, kritiserer klimaminister Connie Hedegaard (K) for, at forhandlingerne snegler sig af sted. "Det er klart uberettiget. Især den kritik, der er rettet imod Connie Hedegaard. Vi forhandler for at få en bred aftale, men det kræver, at begge parter flytter sig. Derfor har der været intense forhandlinger i hele 2008 indtil nu. Så når Eyvind kritiserer, at der ikke er en aftale endnu, så overrasker det mig meget. Han er velkommen til at sige sin mening, men jeg ville foretrække, at han sagde det direkte til mig, frem for at bruge TV 2 Nyhederne som medie," siger Kristian Jensen.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her